Downloads en technische documentatie (cookbooks)

Nieuwe cookbooks (Gateway)

Voor een betere end-to-end beveiliging en meer kwaliteitsbewaking van de gegevens, werd de Vitalink Gateway geïntroduceerd: een nieuw centraal toegangspunt voor Vitalink met uitwisseling van gegevens met de andere eerstelijnskluizen. De huidige Vitalink connector zal op termijn verdwijnen. Als u Vitalink wilt integreren in uw software doet u dit best op basis van de Gateway.

Twee cookbooks zijn in het Engels: het overkoepelende cookbook van de drie eerstelijnskluizen (RSW/Inter-Med, BruSafe/BGN-Abrumet en Vitalink) en het cookbook medicatieschema dat ook in het Nederlands beschikbaar is. In de toekomst gaan al de cookbooks enkel in het Engels aangeboden worden.

Cookbooks in het Nederlands

Cookbooks in het Engels

pdf bestandSafe Cookbook Operations v1.0 (1.23 MB)

pdf bestandSafe Cookbook Medicatieschema v5.4 (ENG) (925 kB)

 

Klassiek cookbooks (Vitalink Connector)

Hieronder vindt u de cookbooks en bijkomende documentatie met alle informatie voor het werken met Vitalink gebruikmakend van de Vitalink Connector. De Vitalink Connector wordt binnenkort niet meer ondersteund. In de toekomst zal Vitalink dus enkel nog benaderd kunnen worden via de Gateway.

Het algemene cookbook geeft een overzicht van de Vitalink-oplossing. Het bevat functionele en technische informatie over de gebruikte concepten, gegevensstromen en werking. De andere cookbooks geven een overzicht van de businessprojecten.

 

Connector

De connector legt vanuit uw softwareprogramma de verbinding met Vitalink. Beschikbaar in een Java en Microsoft.NET versie.

Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren over de verdere ontwikkelingen van de connector en technische informatiemomenten over Vitalink. 

Vul uw gegevens in en download de Vitalink-connector

Patient HealthViewer

Met de Patient HealthViewer kunt u nagaan hoe een medicatieschema dat werd aangemaakt door uw pakket (en opgeladen op Vitalink) wordt gevisualiseerd. Er is geen support voorzien voor het gebruik van de PHV in acceptatie

Het Nationaal Intermutualistisch College (NIC) stelt deze download ter beschikking aan de softwareleveranciers.

Logo van de Patient HealthViewer