Voor organisaties

Niet enkel individuele zorgverleners en burgers, ook zorgorganisaties kunnen toegang krijgen tot Vitalink. Zo kunnen de zorgverleners binnen die organisatie gegevens delen met andere zorgverleners en met de patiënt.

Er hoeft dan geen therapeutische relatie geregistreerd te worden met elke zorgverlener afzonderlijk. De toegang gebeurt binnen de ‘circle of trust’ (COT). Dat betekent dat de organisatie een aantal verantwoordelijkheden, zoals de controle op de therapeutische relatie, op zich neemt en moet voldoen aan een aantal veiligheidseisen.

Welke organisaties kunnen connecteren met Vitalink?

Door Vlaanderen of door de federale overheid erkende zorgorganisaties die lid zijn van de Circle of Trust kunnen toegang krijgen tot Vitalink.

Hoe uw organisatie aansluiten op Vitalink?

Een organisatie krijgt toegang tot Vitalink door toe te treden tot de Circle of Trust en het online formulier van Vitalink in te vullen.

Aangesloten organisaties

Welke zorgorganisaties delen of consulteren reeds gegevens met Vitalink?

Een vraag of een probleem?

Wie vragen heeft over Vitalink kan elke werkdag van 9 tot 19 uur terecht op het gratis nummer 1700 of op de website www.vlaanderen.be, waar u vragen kunt stellen via e-mail of chat aan 1700.Logo 1700